Ομορφα events στην αυλή μας αυτό το καλοκαίρι!

Blog

Το Comfort Stay Airport Boutique Hotel περίμενε πολύ το re-opening της 1ης Ιουνίου! Eνας λόγος είναι τα όμορφα events που θέλει να διοργανώσει για τους επισκέπτες του.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε η πανδημία COVID-19. Οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν και να απολαύσουν κάθε λεπτό των διακοπών τους. Γι 'αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας αληθινή, αυθεντική «φιλοξενία», εκτός από εξαιρετική διαμονή - διοργανώνοντας όμορφες βραδιές και ειδικές εκδηλώσεις στην αυλή μας!» αναφέρει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μαρία Κουκούλα.

Wine tasting
Καθώς η περιοχή είναι γνωστή από την αρχαιότητα για την καλλιέργεια αμπελιών και την παραγωγή κρασιού, το ξενοδοχείο σχεδιάζει να διοργανώσει εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου wine connoisseur, ώστε οι επισκέπτες να εξοικειωθούν με την τοπική παλέτα κρασιών και τη μεγάλη οινική ιστορία της περιοχής.

Zωντανή μουσική
Το Comfort Stay ανυπομονεί για τις ζωντανές μουσικές βραδιές στην αυλή του. Το ξενοδοχείο σχεδιάζει να πραγματοποιήσει όμορφες στιγμές με φαγητό, ποτό, χορό και ζωντανή μουσική κάθε είδους για τους επισκέπτες του με άφθονο…. κέφι!

Food tasting
Το ξενοδοχείο θα εξερευνήσει τα καλύτερα αυθεντικά ελληνικά πιάτα, όπως παραδοσιακούς Ελληνικούς μεζέδες και πολλά τοπικά πιάτα και επιδόρπια για να προσφέρει μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις είναι επίσης στο ημερολόγιο του Comfort Stay, όπως yoga sessions, βραδιές cocktail, ρομαντικές βραδιές με κεριά και μαθήματα μαγειρικής.

«Θα χαρούμε πολύ να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε ένα άνετο, φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον όπως είναι το ενοδοχείο μας!. Θα διασφαλίσουμε ότι όλοι οι επισκέπτες μας θα έχουν ευχάριστες και αξέχαστες εμπειρίες», αναφέρει η Μαρία.