Αθήνα

Η Αθήνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές πρωτεύουσες σε όλον τον κόσμο καθώς τη χαρακτηρίζει μια μοναδική ζωντάνια σε ένα μοναδικό πάντρεμα ιστορίας και πολιτισμού. Με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε απόσταση μόλις 22 χλμ. από το κατάλυμα μας, μπορείτε να οργανώσετε ημερήσιες εκδρομές για να θαυμάσετε το Σύνταγμα και την αλλαγή φρουράς με τους χαρακτηριστικούς εύζωνες, τον εμβληματικό Παρθενώνα και το σύγχρονο Μουσείο της Ακρόπολης. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε τον καφέ σας ή το γεύμα σας με έναν περίπατο ανάμεσα στα πλακόστρωτα της Πλάκας ή στο Μοναστηράκι.
Αξίζει να δείτε στην Αθήνα
Ακρόπολη - Comfort Stay Airport Boutique Hotel

Ακρόπολη

Η Ακρόπολη, ή Ιερός Βράχος, είναι ένα σύμβολο της Αθήνας. Εκεί βρίσκεται ο Παρθενώνας και άλλα αρχαία μνημεία που χτίστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του Περικλή τον 5ο αιώνα π.Χ όταν η Αθήνα ήταν το πιο σημαντικό πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο στον κόσμο.
Η Ακρόπολη είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και πρέπει να την επισκεφθείτε όταν βρίσκεστε στην Αθήνα.  (photo James Niakaris)
Μουσείο Ακρόπολης - Comfort Stay Airport Boutique Hotel

Μουσείο Ακρόπολης

Στο νέο Μουσείο, τα εκθέματα που φιλοξενούνται προέρχονται από την εποχή του Χαλκού εως και την Ρωμαϊκή και Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Αξίζει μια περιήγηση για να θαυμάσετε όλα αυτά τα μοναδικά ευρήματα και να ταξιδέψετε για λίγο πίσω στο χρόνο.!!!
Πλατεία Συντάγματος - Comfort Stay Airport Boutique Hotel

Πλατεία Συντάγματος

Μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη ξεκινώντας από την πλατεία Συντάγματος, το πιο κεντρικό σημείο της πόλης σε κοντινή απόσταση από πολλά αξιοθέατα και με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς. Πήρε το όνομα της από το Σύνταγμα το οποίο παραχωρήθηκε στους Έλληνες μετά από λαϊκή εξέγερση το 1834. Στην πλατεία δεσπόζει το επιβλητικό νεοκλασικό κτήριο των Παλαιών Ανακτόρων, το οποίο στεγάζει την Βουλή των Ελλήνων από το 1935.
Μοναστηράκι - Comfort Stay Airport Boutique Hotel
Μοναστηράκι
Μια από τις πιο γραφικές συνοικίες της Αθήνας, το Μοναστηράκι συνορεύει και συνδέετε άμεσα με την Πλάκα. Το παζάρι του, ένας παράδεισος για τους συλλέκτες, είναι πολύ γνωστό. Το καλύτερο όμως είναι τα καφέ της. Από εκεί θα απολαύσετε την ηλιόλουστη μέρα με ποτό, καφέ ή ούζο και θέα στην Ακρόπολη τον Παρθενώνα και την Αρχαία Αγορά.
Κηφισιά - Comfort Stay Airport Boutique Hotel
Κηφισιά
Η Κηφισιά είναι μια από τις πιο γνωστές γειτονιές των Bορείων προαστίων, 18 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το Comfort Stay.

Είναι μια από τις πιο πλούσιες περιοχές της Αττικής με μεγάλους δρόμους και όμορφα πάρκα. Θα εντυπωσιαστείτε από τα πολυτελή σπίτια, νεοκλασικά και νεόκτιστα αρχοντικά με τους ευρύχωρους και περιποιημένους κήπους τους!

Στο κέντρο της Κηφισιάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα από εμπορικά κέντρα και καταπληκτικά καταστήματα διάσημων brands, όπως και πολλά εστιατόρια και μπαρ, για μια υπέροχη βραδινή έξοδο.

Tip: Πλατεία Κηφισιάς: πέντε άμαξες θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο! (κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες) Ξεκινώντας από την οδό Λεβίδου, οι άμαξες κάνουν τον γύρο της Κηφισιάς, με μια διαδρομή 15 έως 20 λεπτών. Η άμαξα ξεκινάει από το κέντρο και περιφέρεται στην περιοχή των παλιών αρχοντικών. Μην χάσετε αυτή τη φοβερή βόλτα!
Πλάκα - Comfort Stay Airport Boutique Hotel
Πλάκα
Κάντε μια βόλτα στα γραφικά δρομάκια της Πλάκας και εξερευνήστε τα ιστορικά και λαογραφικά μουσεία της περιοχής ή ανακαλύψτε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και της Αρχαίας Αγοράς. Αφού εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία της περιοχής, απολαύστε τον καφέ σας ή νόστιμους μεζέδες στα παραδοσιακά ταβερνάκια και στα μοντέρνα εστιατόρια που αποπνέουν ζεστασιά με φόντο τη συναρπαστική θέα της Ακρόπολης αλλά και όλα τα καταπληκτικά αξιοθέατα της Αθήνας. (Photo credits George Girnas)